29 toukokuuta, 2019

Huvilajuopayhdistyksen vuosikokous pidettiin 06. toukokuuta 2019 Liisanpuistossa.

HJY:n vuosikokous 2019:
Yhdistyksen vuosikokous palasi takaisin tuttuun paikkaan, Ravintola Liisanpuiston auditorioon. Paikalle saapui jälleen runsaslukuinen määrä yhteisten asioden hoidosta kiinnostuneita luotojen asukkaita.
Meneillään onkin monia yhdistystä ja sen jäseniä kiinnostavia asioita: Kärkihankkeena Huvilajuopan ruoppaus, Kvistiluodon- ja Länsitien risteysturvallisuus, HJY:n 70v. historiikki- ja juhlavalmistelut, yhteisöllisyyden vahvistaminen jne.
Kaikkien huvilanomistajien aktiivinen osallistuminen ja vahva tuki yhdistyksen toimintaan luo perustan ja edellytykset yhteisten asioiden etenemiseen ja toteutumiseen.
Huvilajuopayhdistyksen puolesta kiitän kaikkia kokoukseen osallistuneita aktiivisia jäseniä.
Samoin haluan osoittaa kiitokset päättyneen toimintavuoden 2018-2019 hallitustoimijoille, heidän ahkerasta ja pyyteettömästä työpanoksestaan kyläyhteisömme hyväksi.
Alkavan toimintavuoden 2019-2020 ja vastavalitun hallituksen toiminta alkaa rivakasti; ensimmäinen kokoontuminen on jo ma. 03. kesäkuuta 2019.
HJY:n vuosikokouksen 2019 pöytäkirja on luettavissa blogin osiossa: Huvilajuopayhdistys/Huvilajuopayhdistys ry. kokoukset.
Oikein miellyttävää ja lämminhenkistä kesää kaikille luotojen asukkaille!
HJY/PJ