14 toukokuuta, 2019

Äänestyksen tulos julkistetaan......




Voittajaehdotus "Lintuparvi"
Lokakuussa 2017, maisemantutkija Vuokko Kemppi-Vienolan  aloittama Kokkeli-hanke jatkuu vielä vuoden 2019 syksyyn saakka.
Osana vuoden 2019 hanketoimintoja Huvilajuovalla, tulee olemaan taiteilija Marjo Heinon tekemä maalaus, Hanhiluodontien ja 8-tien risteyksessä olevan sillan maatuen seinään. Vastaavan, luonnonkukka-aiheisen maalauksen Marjo teki jo viime kesänä, sillan Kvistiluodontien puoleisen maatuen seinään.
Yhteisöllisyys ja asukkaiden osallistuminen oman asuinympäristönsä taidehankkeeseen, toteutui kirjaimellisesti, kun HJY:n vuosikokoukseen 06. toukokuuta 2019 osallistuneet yhdistyksen jäsenet pääsivät äänestemään mieluisimman ehdotuksensa Marjon antamista neljästä maalaus-ehdotuksesta. 
Äänestyksen tulos, suosituimmuus järjestyksessä, muodostui seuraavanlaiseksi:
Ehdotus C, "Lintuparvi" 38 ääntä,
Ehdotus  B, "Hanhipari" 19 ääntä,
Ehdotus D, "Simpukat" 7 ääntä ja
Ehdotus A , pidetään nykyinen teos "Töherrys" 3 ääntä,
Marjolla on kiireinen näyttelykesä jo meneillään. Siitä huolimatta hän aikoo ehtiä aloittamaan tämän "Lintuparven" maalausurakan jo juhannusviikolla. Valmista teosta pääsemme ihailemaan sitten loppukesästä. 
Huvilajuopayhdistys kiittää jo etukäteen ja koko asuinyhteisön puolesta, Marjoa ja Vuokkoa sekä Kokkeli-hanketta, saamistamme taideteoksista, positiivisesta julkisuudesta yhteisöllemme ja mahdollisuudesta tukea ja osallistua Vuokon ja Marjon vetämään, mielenkiintoiseen tutkimushankkeeseen.
HJY/PJ

Toinen sija "Hanhipari"


Kolmas sija "Simpukat"
Neljäs sija "Naturell"