04 kesäkuuta, 2018

Kiitos aktiivisuudesta HJY:n hallituksen jäsenille!

Huvilajuopayhdistyksen vuosikokous-2018 pidettiin 23.05.2018 Rantakartanossa. Edellisten vuosien perinteinen kokouspaikka ei tällä kertaa ollut saatavilla. Kokoukseen oli kutsuttu kirjeitse/s-postilla kaikki huvila-asukkaat ja paikalle tuttuun tapaan kokoontuikin runsas joukko aktiivisia yhdistyksen jäseniä. Kokouksessa kuultiin mielenkiintoisia puhuja-vieraita, Kokkeli-hankkeesta Marjo Heino ja Vuokko Kemppi-Vienola ja Porin kaupungin tulvasuojelusta ja ruoppaushankkeista kertova Pekka Vuola. Kokouksessa tehtiin suurehko joukko henkilövalintoja: HJY:n puheenjohtajana jatkaa Paavo Stengård ja 12-jäseninen hallitus sai kaksi uutta jäsentä, mukaan hallitustyöhön liittyivät Kirsti Haasiosalo ja Susanna Haapanen.
Edellisen ja uuden hallituksen puheenjohtajan ominaisuudessa kiitän edellistä hallitusta aktiivisesta osallistumisesta ja hyvässä ryhmähengessä tehdystä työstä asuinyhteisömme eteen. Uskon, että uusi hallitus alkaneella toimintakaudella jatkaa ponnisteluja yhteisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti, omaa asuiympäristöämme kehittäen ja uudistaen. Toivon uudelle hallitukselle tahtoa, energiaa ja jäsenistön tukea toteuttaa yhteisön asettamia tavoitteita. Uusi hallitus, tervetuloa aloittamaan uusi toimintavuosi 2018-2019, ja erityisesti uudet jäsenet Kirsti ja Susanna!
Kaikki hallitustoimijat, yhdistyksen toimihenkilöt ja työryhmät löydät täältä blogin sivuilta.
Kiitos kaikille vuosikokouksen osanottajille aktiivisesta osallistumisesta, puheenvuoroista, mielipiteistä ja kannanotoista!
Omasta, uuden hallituksen ja Huvilajuopayhdistyksen puolesta, toivotan oikein mukavaa ja lämmintä kesää kaikille Teille, juopien varsilla kesäänsä viettäville yhdistyksemme jäsenille!
HJY/PJ